آونگ

خانه فرهنگ آونگ در سال ١٣٨٨ به مساحت ١٦٠ متر مربع و در منطقه ١٤ – محله قديمي بلوار ابوذر- با هدف ارتقاء سطح معلومات فرهنگي- آموزشي اهالي محترم منطقه ١٤ آغاز به فعاليت نمود. اين مركز فرهنگي در يك طبقه مجزا برخورداري از ٥ فضاي آموزشي با قرار گرفتن در بافت جمعي منطقه با تمام ظرفيت و امكانات در زمينه هاي همچون علوم قراني، رشته هاي هنري، زبان انگليسي، رايانه، اجراي برنامه هاي آموزشي متنوع تاثير گذار و جريان ساز اجتماعي آماده ارائه خدمات به عموم علاقه مندان می باشد.
info@avang-kh.ir
۰۲۱۳۳۶۵۳۳۳۴
خوراک خوشمزه و آسان از نظر آماده کردن؛ این اصلی ترین خصوصیت فینگرفورهاست که باعث محبوبیت آن ها شده است. در واقع هرغذایی که بتوانید با دست و بدون دخالت و نیاز کارد و چنگال و قاشق میل کنید، یک نوع فینگرفود محسوب می شود. حتی غذاهایی که در خیابان می خورید معمولا و نه همیشه، جزو فینگرها هستند. فینگرفودها هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان وعده اصلی  سرو می شوند. اندازه فینگرفودها باید به گونه ای باشد که به یکباره خورده شود. چون اندازه آن کوچک می باشد بنابراین با کمی خلاقیت و سلیقه می توان از تمامی غذاها فینگرفود تهیه کرد.
فینگرفود ها به علت نکات مثبتی که دارند، روز به روز در انواع میهمانی ها و منوهای غذایی، جایگاه بهتری پیدا می کنند. در واقع فینگرفودها بهترین انتخاب برای میهمانی دوستانه و سلف سرویسی هستند. فینگرفود بهترین انتخاب برای پیش غذای یک میهمانی مجلل مانند عروسی است.
از آنجا که سرو فینگرفودها راحت است طرفداران زیادی دارد و می توان به صورت گرم و سرد در انواع مهمانی ها، جشن تولدها ، مراسم و ایونت های رسمی و غیررسمی سرو کرد. تنوع فینگرفودها زیاد می باشد ولی معمولا برای فصول گرم، فینگرفودهای سرد و برای فصول سرد فینگرفودهای گرم سرو می شود.

بخش اعظم محبوبیت این نوع غذاها مربوط به هزینه و صرف زمان کمتر برای آماده سازی و سرو آن هاست. دیگر از ساعت ها آشپزی برای مهمانی راحت می شوید و بیشتر وقت خود را به معاشرت با مهمان هایتان می‌گذرانید.

خانه فرهنگ آونگ با بهره گیری از اساتید مجرب و خلاق قصد دارد با برگزاری این دوره شما را علاوه بر کسب مهارت های فوق العاده در آشپزی برای کمک به اقتصاد خانواده آماده کند. در این دوره تمامی کاناپ ها، کرپ ها، راتاها، اسپرینگ ها به صورت تخصصی آموزش داده می شود.